tirsdag 25. september 2012

Pastasalat med pesto og DIY

Forrige uke skulle jeg ha besøk av en jentegjeng, og måtte finne noe god, men lett mat å servere. Jeg har veldig prestasjonsangst, så dette stresset meg veldig. Google var en venn i nøden, og jeg fant oppskriften på en pastasalat, som viste seg å være en slager! Laget den igjen i dag, til middag.Tagliatelle, pesto, salat, rødløk, cherrytomater, avokado, skinke og mozzarella.


Ellers, har jeg hatt et lite DIY-prosjekt. Har lenge hatt lyst på en pyntestige, men da jeg endelig fant en jeg likte veldig godt, og som ikke kostet så mye, ble den utsolgt før jeg rakk å kjøpe den. Så da måtte jeg til med hammer og spiker selv. Med litt grunning, maling og en varmepistol tilgjengelig, ble den igrunn ganske stilig. Nå må den bare pyntes litt! Ble dårlig bilde, da jeg bare hadde mobilkamera tilgjengelig, men dere får jo et visst inntrykk. :) Ønsker dere som er innom, en fiiin-fin kveld!

2 kommentarer:

 1. Oj, den var stilig:) har tenkt tanken selv, de koster jo en formue..bedre og lage en selv da ja:) maten du hadde laget så skikkelig nam ut:);) ønsker deg en fin kveld videre;) klem

  SvarSlett
 2. Hei:)Takk for koselig kommentar hos meg!:)
  Så koselig stige du har laget!Er jo likesågodt å gjøre det selv når resultatet blir så bra!!:)
  Og pastasalat er som regel en slager..:)Så kjempegodt ut:)
  La meg til som følger hos deg så jeg kan titte innom deg igjen:)Ha en fin kveld:)Klem fra Camilla:)

  SvarSlett