søndag 29. april 2012

Vår igjen

I dag har været vært fantastisk deilig! Endelig er våren tilbake.
Har kost meg masse, ute i hagen og på verandaen. Stablet et par paller, og lekt meg litt med dette:






    
En liten frøken, som også har kost seg i sola


Ønsker dere alle, en flott søndag videre!

onsdag 25. april 2012

Nytt på veggen

Da har jeg endelig fått opp "hylleskapet" som jeg kjøpte for et par mnd siden. Det ble perfekt på veggen over sofaen! Har ikke fått fylt det helt opp enda, men her ser dere en begynnelse på det hvertfall. :)

















Ønsker dere alle en fiiiin kveld!

tirsdag 17. april 2012

Kos dag

Denne dagen har gått i ett, føler jeg. I dag tok jeg opp treningen igjen, noe som var fantastisk deilig. Det hjelper virkelig å ha en treningspartner, som er engasjert! :D Deretter ble det trasking rundt i byen, med noen søte venninner, leking med barna og litt shopping, før vi avsluttet med en god salat på dampbageriet.  Super kos!

Kom hjem til et strøkent hjem, takket være min super flinke mann. Nå skal han premieres med en god kvelds-middag. :D 




søndag 15. april 2012

Prinsesserom update





Oppussingen


I går fikk vi endelig begynt på rommet til A. Fikk malt ferdig veggene, som nå er lyserosa. Ble veldig fornøyd med fargen, selvom den var litt mer rosa enn jeg hadde trodd. Listene på rommet er mørke, noe jeg ikke liker. Vil ha dem hvite, men det blir ikke enda... Det er tregulv på rommet, som er lakket, og ser sånn "mørkt-gul-orange-aktig" ut, noe jeg heller ikke er veldig begeistret for. Jeg har jo utrolig lyst til å male dette gulvet hvitt, men det blir heller ikke helt enda. Men tiltross for noen imperfections, tror jeg det kommer til å bli kjempe fint der! Gleder meg til det er ferdig, og jeg kan vise dere. :)

fredag 13. april 2012

God helg!

Trollhassel

Da har jeg endelig fått hengt opp trollhasselgreina, og fått opp noen lykter på den. Ble ganske fornøyd, men skulle gjerne hatt noen flere, og forskjellige... Men det finner man nok etterhvert! ;) Bildet ble ikke like bra, men dere får hvertfall en anelse av hvordan det ble. 








torsdag 12. april 2012

Spirer

Våren var jo så godt på vei her, for en månedstid siden. Jeg begynte å så frø ute, i min kommende kjøkkenhage, men så kom frosten tilbake. Jeg trodde da at frøene tok kvelden... Da jeg tittet ut av kjøkkenvinduet i dag tidlig, fikk jeg en gledelig overraskelse! En søt rekke med spirer tittet opp over jorden! Ruccola frøene har hvertfall overlevd, så får vi vente å se om det skjer noe med resten..



















Bildet er lånt fra Google

fredag 6. april 2012

Nytt prinsesserom

Endelig! Vi har funnet en løsning på romfordelingen, så nå skal jeg innrede et helt prinsesserom! Jeg har hatt så lyst til dette, men har jo ikke hatt noe eget rom til A. før. Maling til veggene er allerede kjøpt inn, så dette blir spennende. Det skal bli fint!!


søndag 1. april 2012

Meg-tid

 Mannen er på jobb, og barna i seng. Jeg har alene-tid, og har benyttet den til å ommøblere stua litt, i tillegg til at jeg rydder litt her og der. Også ute på verandaen. Mitt lille utendørs "stilleben", ser dere på bildene under.